Fokmerries

Fokmerries

 

HH Kannan's girl Z

Pedigree: Kannan x Dimenos I x Landgraf I.  
Bekijk paard

Floortje van Overis Z

Pedigree: For Pleasure x Celano x Darco x Lucky Boy.  
Bekijk paard

Miracle van't Meulenhof

Pedigree: Nabab de Reve x Lord Z x Carthago Z  
Bekijk paard

Unique RV (keur)

Afstamming: Concorde x Emilion x Jason.   Fantastisch mooie Keur merrie van de hengst Concorde. Unique RV stond hoog geplaatst als 3 jarige op de Centrale Keuring waarna de merrie uitgenodigd werd voor de Nationale merriekeuring in Ermelo. Op de Nationale merriekeuring is de merrie Unique RV als 12e geëindigd. De merrie Unique RV behaalde een fantastisch EPTM resultaat met gemiddeld een 8,5 voor de springonderdelen met zelfs een cijfer 9 voor de afdruk. AES gekeurde hengst Full Option RV is een nakomeling van de merrie Unique RV. Halfzus Fantastique RV is als 3 jarige reserve kampioen geworden van Centrale keuring in Tolbert en uitgenodigd voor de Nationale merriekeuring van 2013. Halfbroer De Flipper RV is in het jaar 2014 als 14e geëndigd bij de zesjarigen op de Wereldkampioenschappen jonge springpaarden in Lanaken, een jaar later behaalde De flipper RV een 7e plaats in de finale met amazone Petronella Andersson op de Wereldkampioenschappen in Lanaken. De Flipper RV wordt nu klaargemaakt voor de grote sport door ruiter Daniel Deusser. De internationale springpaarden Sanne RV, Toscane RV, Vince RV, Wayne RV, Balance RV en Champion de Quidam RV zijn allen Halfbroers-en zussen van de merrie Unique RV.
Bekijk paard

Rianne RV (prestatie)

Prachtige prestatie merrie van Wolfgang, moeder van de internationale springpaarden Zantiago RV, Wivivanne RV en Brianne RV. Merrie Rianne RV is ook de moeder van de KWPN eventinghorse sale topper 2013 Eyecather RV. Deze moederlijn bracht al vele Internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten, enkele voorbeelden hiervan zijn: Bridgestone RV, Whisper RV, Twister RV, Sanne RV, Toscane RV, Vince RV, Wayne RV, Balance RV, Champion de Quidam RV, Cottica II RV, Full Option RV etc.
Bekijk paard

Nienke RV (ster, 3x prestatie)

Stammoeder van Stoeterij Renken is de merrie Nienke RV. De merrie behaalde als 3 jarige merrie het ster predicaat. Merrie Nienke RV is al minimaal 3 keer prestatie met al haar nationale en internationale springende nakomelingen. De merrie bracht de volgende internationale springpaarden: Sanne RV (Grand Prix 1.60m springpaard met ruiter Hans Dieter Dreher), Toscane RV (Grand Prix 1.60m springpaard met ruiter Darragh Kerins), Vince RV (Internationaal 1.50m springpaard met amazone Samantha Lam), Wayne RV (Grand Prix 1.60m springpaard met ruiter Jimmy Torano), Balans RV (Internationaal 1.45m springpaard met amazone Hillary Mc Nerney), Champion de Quidam RV (Internationaal 1.45m springpaard met amazone Maureen Bonder), De Flipper RV (Internationaal 1.45m springpaard met amazone Petronella Andersson). De Flipper RV is in het jaar 2014 als 14e geëindigd bij de zesjarigen op de Wereldkampioenschappen jonge springpaarden in Lanaken en in het jaar 2015 als 7e geëindigd bij de zevenjarigen op de Wereldkampioenschappen jonge springpaarden in Lanaken. Daarnaast bracht Nienke RV nog het nationaal 1.30m springpaard Zanturo RV. Daarnaast springen zich op dit moment Elite RV en Grand Prix RV zich in de kijker in de jonge paarden rubrieken. Naast alle Internationale springpaarden heeft Nienke RV ons ook nog 2 hele waardevolle fokmerries (Unique RV en Fantastique RV) gebracht die tevens allebei vertegenwoordigd waren op de Nationale merriekeuring in Ermelo.
Bekijk paard

Diamond Blue RV (ster, PROK)

Mooie Ster PROK merrie van de tophengst Mr. Blue. Diamond Blue RV behaalde een mooie score op de stamboek keuring met 80 punten voor haar refleen. De merrie Diamond Blue RV is een halfzus van Grote prijs winnaar en Grand Prix springpaard Abra Kadabra van ruiter Albert Zoer. Uit deze stam komen tevens vele internationale springpaarden, enkele voorbeelden zijn: audi's Jikke, Storm, Varchi, Bonne Chance CW, Zhum CW, Wikke etc. Deze moederlijn bracht ook de Grand Prix gekeurde hengst Guccio (ex Vleut) en de KWPN gekeurde hengst Genius (Kampioen van de hengstenkeuring 2014 in Den Bosch).
Bekijk paard

Heaven RV (voorlopig keur, PROK)

Afstamming: Vigo 'd Arsouilles x Concorde x Emilion.    Voorlopig keur merrie Heaven RV behaalde via de keuring het predicaat ster en het voorlopig keurschap. Moeder van Heaven RV is de fantastisch mooie Keur merrie Unique RV van de hengst Concorde. Unique RV stond hoog geplaatst als 3 jarige op de Centrale Keuring waarna de merrie uitgenodigd werd voor de Nationale merriekeuring in Ermelo. Op de Nationale merriekeuring is de merrie Unique RV als 12e geëindigd bij het vrijspringen. De merrie Unique RV behaalde een fantastisch EPTM resultaat met gemiddeld een 8,5 voor de springonderdelen met zelfs een cijfer 9 voor de afdruk. AES gekeurde hengst Full Option RV is een nakomeling van de merrie Unique RV, deze hengst springt momenteel op 1.30m niveau met de Engelse ruiter John Popely. Halfzus Fantastique RV is als 3 jarige reserve kampioen geworden van Centrale keuring in Tolbert en uitgenodigd voor de Nationale merriekeuring van 2013. Halfbroer De Flipper RV is in het jaar 2014 als 14e geëindigd bij de zesjarigen op de Wereldkampioenschappen jonge springpaarden in Lanaken en in het jaar 2015 als 7e geeindigd bij de zevenjarigen op de wereldkampioenschappen jonge springpaarden in Lanaken met amazone Petronella Andersson. De internationale springpaarden Sanne RV (Grand Prix), Toscane RV (Grand Prix), Vince RV, (1.50m), Wayne RV, (Grand Prix) Balance RV (1.45m) en Champion de Quidam RV (1.45m) zijn allen Halfbroers-en zussen van moeder Unique RV.
Bekijk paard

Balou RV

Mooie PROK merrie van de hengst Pennsylvania, met ongelofelijk veel bloed in haar genen. Balou RV is een halfzus van de Grote Prijs winnaar en Grand Prix paard Abra kadabra met ruiter Albert Zoer. Deze moederlijn bracht al vele internationale springpaarden en top Grand Prix paarden, zoals: audi's Jikke, Storm, Varchi, Bonne Chance CW, Zhum CW, Wikke etc. Deze moederlijn bracht ook de Grand Prix gekeurde hengst Guccio (ex Vleut) en de KWPN gekeurde hengst Genius (Kampioen van de hengstenkeuring 2014 in Den Bosch).  
Bekijk paard

Woman RV (voorlopig keur)

Fantastische mooie voorlopig keur merrie van de hengst Burggraaf. Merrie behaalde op de stamboekkeuring 80 punten voor exterieur en 80 punten voor het springen, waaronder 85 punten voor reflexen. Merrie heeft al vele veulens geveild op verschillende veulenveilingen in Nederland. Nakomeling Dhr. Clinton RV springt internationaal 1.40m met ruiter Matteo Virgoli. Het Grand Prix 1.60m springpaard Cottica II RV met ruiter Alberto Michan (Mexico) is een halfzus van de merrie Woman RV. Uit deze stam komen de volgende internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten: Full Option RV, Bridgestone RV, Whisper RV, Twister RV, Sanne RV, Toscane RV, Vince RV, Wayne RV, Balance RV, Champion de Quidam RV, De Flipper RV etc.    
Bekijk paard

Fantastique RV (voorlopig keur, PROK)

Fantastisch mooie voorlopig keur merrie van de hengst Mr. Blue. Fantastique RV was reserve kampioen als 3 jarige op de Centrale Keuring in Tolbert 2013 en merrie is tevens NMK merrie. Merrie behaalde op de stamboekkeuring 80 punten voor het exterieur, 85 punten voor reflexen en techniek en 80 punten als algemeen springpaard. Halfzus Unique RV is als 12e geëindigd op de Nationale merriekeuring in Ermelo. Halfbroer De Flipper RV is in 2014 als 14e geëindigd bij de zesjarigen op de Wereldkampioenschappen jongen springpaarden in Lanaken en in het jaar 2015 als 7e geeindigd bij de zevenjarigen op de wereldkampioenschappen jonge springpaarden in Lanaken met amazone Petronella Andersson. De internationale springpaarden Sanne RV (Grand Prix) ruiter Hans Dieter Dreher, Toscane RV (Grand Prix) ruiter Darragh Kerins, Vince RV, (1.50m) amazone Samantha Lam, Wayne RV, (Grand Prix) ruiter Jimmy Torano, Balance RV (1.45m) amazone Hilary Mc Nerney en Champion de Quidam RV (1.45m) amazone Maureen Bonder zijn allen Halfbroers-en zussen van merrie Fantastique RV.
Bekijk paard

Katinka RV

Afstamming: Genius x Mr. Blue x Emilion.
Bekijk paard