Wie zijn wij

 

Van harte welkom op de website van Stoeterij Renken. Op deze website vindt u alle informatie over de professionele paardenfokkerij en sportpaarden van Stoeterij Renken. 

Als basis voor de fokkerij gebruikt Stoeterij Renken een aantal zeer kwaliteitsvolle merriestammen, die elk talrijke internationale sportpaarden en goedgekeurde hengsten hebben voortgebracht. Door deze bewezen bloedlijnen te combineren met de allerbeste internationale hengsten die jaarlijks beschikbaar zijn, weet Stoeterij Renken elke keer weer aan de verwachtingen te voldoen. Dat deze formule succesvol is, blijkt wel uit de vele internationale sportpaarden en hun prestaties. Deze prestaties kunt u terugvinden op deze website onder referenties, nieuws maar ook bij onze fokmerries en hun nakomelingen.

Stoeterij Renken is gevestigd in het Noordoosten van Nederland in de plaats Vriescheloo (provincie Groningen). Vriescheloo ligt op ongeveer 5 minuten rijden van de Duitse grens (tevens 5 minuten van de snelweg A31) en ongeveer 2,5uur rijden van het vliegveld Schiphol.

 

Mocht u vragen hebben, of informatie willen over één van onze paarden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

  

Familie Renken.